Teminar geeft u het heft in handen

Het geven van een telefonisch seminar vergt de nodige concentratie. U wilt inhoudelijke informatie overbrengen aan uw deelnemers; de structuur en opbouw van uw verhaal moeten kloppen. Daarnaast is er nog een flink aantal technische zaken dat uw aandacht vraagt. Zijn de deelnemers al aanwezig? Kan iedereen mij goed horen? Is er niet teveel achtergondgeluid etc. Met Teminar krijgt u grip op deze aspecten van uw voordracht. U zonder meerkosten het geluid van uw sessie opnemen. Na afloop kunt het bestand downloaden en uw deelnemers zelf een download link laten aanvragen.

Goed gereedschap is het halve werk

De sessiepagina van Teminar is onmisbaar. Hier ziet u ondermeer wat de deelnemers te zien krijgen. U als spreker ziet daar ook welke deelnemers aanwezig zijn, of microfoons zijn ingeschakeld en nog veel meer. Het is de cockpit van waaruit u uw Teminar bewaakt en bestuurt.
Meer over de sessiepagina

Een goede voorbereiding doet de rest

Het is belangrijk dat u uw zaken inhoudelijk en technisch goed voor elkaar heeft. Zorg dat u niet gestoord wordt als u uw seminar geeft. Gebruik een goed telefoontoestel met eventueel een professionele headset. Het is belangrijk dat u uw zaken inhoudelijk en technisch goed voor elkaar heeft. Zorg dat u niet gestoord wordt als u uw seminar geeft.
Meer over de aandachtspunten

De Teminar sessiepagina is overzichtelijk en functioneel.