Het affiliate-programma van Teminar

Als u zelf structureel gebruiker bent van Teminar (u heeft minimaal zes sessies gedaan) komt u in aanmerking voor het Teminar affiliate-programma. Daarin belonen wij u voor het aanbrengen van nieuwe Teminar-gebruikers. Per nieuwe gebruiker die zich via u aanmeldt ontvangt u 25 euro (exclusief BTW).

Maak nu een gratis Teminar account aan

Wat is een nieuwe gebruiker?

Een nieuwe gebruiker is iemand die nog niet eerder gebruik heeft gemaakt van Teminar (als organisator), een Teminar-account aanmaakt en minimaal twee sessies heeft gedaan. Test-sessies (korter dan 10 minuten) worden hierin niet meegerekend.

Gratis Teminar voor de nieuwe gebruiker

De nieuwe gebruiker die zich via u aanmeldt krijgt een gratis Teminar. Hierdoor is het ook voor deze persoon interessant om zich via u aan te melden.

Uw affiliate-link

Als u in aanmerking komt voor het affiliate programma vindt u uw affiliate-link op uw "account"-pagina (u dient hiervoor ingelogd te zijn). Deze link verwijst naar een speciaal voor u aangemaakte aanmeldpagina. Als iemand zich via deze link aanmeldt wordt u hiervan via e-mail op de hoogte gesteld. Eens per kwartaal krijgt u van ons een uitbetaling op basis van een gespecificeerde afrekening waarop u kunt zien hoeveel nieuwe gebruikers zich via u hebben aangemeld.