Download deze pagina als pdf-document

De Teminar sessiepagina voor u als deelnemer

Tijdens een Teminar-sessie heeft u gratis toegang tot de sessiepagina. Hier vindt u alle relevante informatie over de sessie.

Wat vindt u op de sessiepagina?

  • Instructies over hoe u geluid krijgt bij de sessie
  • Chatmogelijkheid voor het stellen van vragen
  • En afhankelijk of de spreker dit deelt: een presentatie, webcam of desktop

Wat heeft u nodig?

Achter de sessiepagina schuilt de nieuwste technologie. Deze wordt ondersteund door recente webbrowsers van Google Chrome, Firefox en Safari.
Niet compatibel zijn Microsoft Edge en Explorer.

Als u voor uw geluidsverbinding gebruik maakt van web-Phone heeft ook u een robuuste internetverbinding nodig met voldoende bandbreedte.

Nu doen

Heeft u een Teminarcode gekregen? Voer deze hier in ga naar de sessiepagina van uw Teminar.

Gebruik Chrome, Firefox of Safari

Als de sessie nog niet is gestart

Voor sessies die in de toekomst liggen is op de sessiepagina alle informatie te vinden over de sessie. Waar deze over gaat, wie de presentator is en wanneer deze plaats heeft.

Als de sessie voorbij is

Voor sessies uit het verleden is de informatie over die sessie nog steeds beschikbaar. Indien de organisator dit heeft geactiveerd kan hier een downloadlink worden aangevraag naar de geluidsopname.

Opbouw sessiepagina

De sessiepagina is opgebouwd uit verschillende vensters met elk hun eigen functie. Klik op een venster of kijk verder op deze pagina voor meer uitleg.


Over de sessie

In dit venster vindt u de titel van de sessie, de deelnemerscode, de tijd en een logout knop.

Geluid

Hier kunt u zien welk mogelijkheden er zijn voor het maken van een geluidsverbinding. Zowel voor het luisteren als voor het spreken.

Webcam

Dit venster toont de webcam van de spreker als deze wordt gedeeld. Als het scherm voldoende groot is kan het webcam-venster worden gewisseld met het presentatievenster door te klikken op de titelbalk van één van deze twee vensters.

Chat

In dit venster kunnen alle deelnemers en de spreker met elkaar chatten.

Presentatie

In dit vak kunnen drie dingen worden getoond.Een presentatie of desktop indien de spreker deze deelt of informatie over de sessie en de spreker te vinden. In het geval van een presentatie zijn er ook zoomknoppen te vinden in dit venster.

Geluid

Het geluid van Teminar kan verlopen via uw telefoon of uw computer/tablet. Op de sessiepagina van uw Teminar ziet de mogelijkheden voor uw sessie.

Gebruik uw telefoon...

Bel naar één van de lokale inbelnummers van Teminar, u heeft alleen reguliere belkosten.

Of laat u bellen door Teminar met Call-me. U heeft dan geen belkosten. Op de sessiepagina kunt u zien of uw organisator dit voor uw sessie heeft geactiveerd.

...of uw computer/tablet

Met Web-phone belt u via het internet met uw computer of tablet. Dit is gratis voor zowel de deelnemer als de organisator. Meer over web-Phone

Of als u alleen wilt luisteren: Web-Cast

Web-Cast is alleen mogelijk voor de deelnemers: er kan alleen worden geluisterd, niet gesproken. Het geluid verloopt uw computer of tablet. Web-Cast is voor iedereen gratis. Controleer de werking van Web-Cast op uw systeem: test web-Cast